Shporta

Fast Shipping Worldwide TRENDING

LDW01-01

LDW01-01
LDW01-01
LDW01-01
LDW01-01
LDW01-01

Ndricuesi i murit nga Lambario, i bardhë me formë të veçantë dhe mundësi të shumta për ta përshtatur ambientitn sipas preferencave dhe nevojave nga 2800K për një dritë më të ngrohtë dhe relaksuese, deri në 5500K për një dritë më të ftohtë dhe të shndritshme, Forma e tij të veçantë i jep një frymë moderne dhe stilizuese, duke e bërë atë një pikë tërheqëse në çdo dhomë. Ndriçoni hapësirën tuaj me elegancë dhe stil me produktet nga Ambienne!

  27.00€
  Informacionet e pergjithshme
  Garancioni5 Vite
  IP-Indeksi i mbrojtjesIP20
  Temperatura e punësTa=40°C
  NgjyraE Bardhë
  Të dhënat elektrike
  Klasi i kursimit të energjisëF
  Fuqia17W
  Voltazhi220-240V/50-60Hz
  Detajet teknike
  CCT2800K-5500K
  Lumeni1350Lm
  Koha Punuese30000h
  Zbehja e intensitetit të dritësPO
  Karakteristikat
  Dimensioni105x285 mm
  MaterialiAlumin-Silikon
  ModeliNDRIÇUES MURI
  Grafikët
  Grafiku i klasit të energjisë<img src="/image/catalog/energy-labels/LDW01-01_E.png" alt="Energy Label" width="150px" >