Shporta

Fast Shipping Worldwide TRENDING

LT02-67

LT02-67
LT02-67
LT02-67
LT02-67
LT02-67
Për adhuruesit e vegjël të arinjve gjumash, tani mund t'i kenë pjesë përbërëse të dhomës së tyre. E krijuar posaçërisht për artistë dhe ëndërrimtarë të vegjël, kjo dritë varëse është më shumë se thjesht një pajisje - është një lidhje emocionale e të vegjëlve tuaj me karakteret e animuara në të. E përbërë me llojin e hapjes E27 40W max, ju mundëson të zgjidhni llambën me dritën ideale për ambientin tuaj. Lëreni kreativitetin tuaj të shkëlqejë ndërsa personalizoni hapësirën tuaj me ngjyra, modele dhe dizajne unike nga Ambienne.
    10.00€
    Karakteristikat
    Dimensioni28x21cm- 70cm
    PërshkrimiLT02-67 LAMBARIO-CREAM-FABRIC -KIDS -1XE27 MAX40W-PENDANT LUMINAIRE