Shporta

Fast Shipping Worldwide TRENDING

AKX-2325-BK

AKX-2325-BK
AKX-2325-BK

Ky ndriçues i varur AKX-2325 i përbërë nga tri unaza të varura me stil dhe deligatesë nga është një pikë kyçe në ndriçimin e një dhome. Me strukturën e rrathëve dhe dritën potente, krijon atmosferë  ideale në ndërthurje të elementeve praktike dhe asaj elegante. Ky ndriçues, me qëndrueshmërinë dhe stilin që ka, rrit ndjenjën e elegancës dhe thjeshtësisë, ngjyra e së cilës e bën dhe më unike. Kur ndezet, sjell shkëlqim të butë që shndrit në të gjitha drejtimet, duke shtuar një dimension shtesë magjik dhe harmonik në ambientin ku gjendet.

  53.00€
  Informacionet e pergjithshme
  Garancioni5 Vite
  IP-Indeksi i mbrojtjesIP20
  NgjyraE Zezë
  Të dhënat elektrike
  Fuqia60W
  Voltazhi220-240V/50-60Hz
  Karakteristikat
  Gjatësia100 cm
  Dimensioni20x40x60 cm Ø